بزرگ کردن سینه با جراحی پروتز وتزریق چربی

بزرگ کردن سینه یا عمل پروتز سینه یک فرآیند زیبایی است که به منظور افزایش و بهبود اندازه و شکل سینه خانم‌ها طراحی شده است. بسیاری از خانم‌ها برای برطرف کردن تأثیرات بارداری و شیردهی و یا برای بهبود این قسمت از اندام خود که هیچ‌گاه نسبت به آن احساس رضایت نداشته‌اند تصمیم به بزرگ کردن سینه با تزریق چربی  یا بزرگ کردن سینه بدون عمل جراحی و یا با جراحی می‌گیرند.

اگرچه عمل‌های جراحی بی‌شماری وجود دارند که می‌توانند ظاهر بی‌نقص و زیبایی را به شما ببخشند، اما بزرگ کردن سینه می‌تواند به شما کمک کند تا تناسب اندام بیشتری داشته باشید و اعتماد به نفستان بهبود یابد. بیشتر متقاضیان بزرگ کردن سینه، مادرانی هستند که برای اصلاح تغییرات ایجادشده در فرم بدن پس از زایمان مراجعه می‌کنند. معمولاً این مادران به دنبال بازیابی فرم بدن قبل از بارداری خود هستند و غالباً فرایند بزرگ کردن سینه را همراه با لیپوساکشن یا جراحی زیبایی شکم  انجام می‌دهند.

[alert type=”custom” close=”false” icon=”fa fa-hand-o-left” color=”#000000″ background_color=”#ed9788″]

اگر سینه‌هایتان به‌طور کامل رشد نکرده‌اند و یا اگر در نتیجه کاهش وزن یا بارداری اندازه‌شان کوچک‌تر شده، اگر فرم زیبایی ندارند و یا اگر اندازه آن‌ها نامتقارن است و یا اگر شکلشان از یکدیگر تفاوت دارد، بزرگ کردن سینه می‌تواند به شما کمک کند.

متخصصین کلینیک زیبایی رازی در طی جلسه مشاوره تمام جوانب عمل جراحی بزرگ کردن سینه را برایتان شرح می‌دهند. چه شما برای دیدن ظاهر جدید خود هیجان‌زده باشید و چه کمی استرس قبل از عمل را به همراه داشته باشید کاملاً طبیعی است که کمی در این‌باره احساس نگران کنید. از اینکه درباره این احساسات خود با جراح صحبت کنید خجالت نکشید. همکاران ما در کلینیک رازی آماده ارائه خدمات مشاوره برای شما هستند. برای دریافت این خدمات یا رزرو نوبت می‌توانید با شماره‌های 02188334029 و  02188333259  تماس حاصل فرمایید.

[/alert]

[dopts id=”42″]

متقاضیان


خانم‌هایی که از سلامتی کلی خوبی برخوردارند و می‌خواهند اندازه و فرم سینه‌هایشان را تغییر دهند بهترین متقاضیان برای بزرگ کردن سینه هستند. سازمان غذا و داروی آمریکا استفاده از ایمپلنت‌های سالینی سینه را برای خانم‌هایی تأیید کرده است که حداقل 18 سال سن داشته باشند و برای خانم‌های دارای بیش از 22 سال سن، استفاده از ایمپلنت‌های سیلیکونی مورد تأیید قرار گرفته است. بعضی از علت‌های رایجی که موجب می‌شود خانم‌ها به فکر بزرگ کردن سینه بیفتند عبارتند از:

  • اگر فکر می‌کنید اندازه سینه‌هایتان نسبت به بدنتان خیلی کوچک است.
  • اگر بارداری و شیردهی موجب کاهش حجم سینه‌هایتان شده.
  • چنانچه پس از کاهش وزن سینه‌هایتان کوچک‌تر شده.
  • اگر می‌خواهید در هنگام خرید پوشاک و لباس شنا اختیارات بیشتری داشته باشید.
  • اگر سینه‌هایتان نامتقارن هستند.

خانم‌هایی که نگرش مثبت و انتظارات واقعی از آنچه بزرگ کردن سینه می‌تواند برایشان به همراه داشته باشد، دارند معمولاً از نتایجی که این فرایند زیبایی به آن‌ها عرضه می‌کند بسیار احساس رضایت و خشنودی می‌کنند.

مشاوره


در طی جلسه مشاوره فرایند بزرگ کردن سینه آمادگی صحبت درباره موارد زیر را داشته باشید:

  • هدفتان از انجام عمل جراحی بزرگ کردن سینه چیست، از نتایج عمل چه انتظارات و خواسته‌هایی دارید.
  • وضعیت سلامتی، داشتن حساسیت نسبت به دارو و یا درمان‌هایی که در گذشته داشته‌اید.
  • داروها، ویتامین‌های اضافی و مکمل‌های گیاهی، الکل، دخانیات و مواد مخدری که در حال مصرف آن‌ها هستید.
  • سابقه ابتلا به سرطان سینه در خانواده و بررسی نتایج ماموگرافی‌ها و بیوپسی هایی (بافت برداری) که در سابق انجام داده‌اید.

همچنین ممکن است جراح پلاستیک شما:

  • وضعیت کلی سلامتی‌تان و هرگونه بیماری و عوامل خطری که از گذشته در شما بوده‌اند را بررسی نماید.
  • سینه‌تان را از نظر اندازه، شکل، جنس پوست وضعیت قرارگیری پستان و هاله دور آن معاینه و اندازه‌گیری دقیقی کند.
  • از سینه عکس‌برداری انجام دهد.
  • درباره گزینه‌های درمانی پیش رو صحبت کرده و دوره درمانی مناسبی را به شما پیشنهاد می‌کند.
  • در مورد نتایج مورد انتظار از فرایند بزرگ کردن سینه و هرگونه خطرات و عوارض احتمالی آن گفتگو خواهد نمود.

انواع پروتزهای سینه برای جراحی پروتز سینه


پروتزهای از جنس سالین سینه

پروتزهای سالینی (سرم نمکی) سینه به وسیله آب نمک استریل پر می شود.

ممکن است پوسته ایمپلنت سینه سوراخ شده، پروتز سالین جمع و محلول سالین جذب بدن گردد و به‌طور طبیعی از بدن دفع شود.

ایمپلنت‌های سالین به سینه شکلی یکسان و حالتی سفت می‌دهد و استفاده از آن برای بزرگ کردن سینه برای خانم‌های 18 سال و بالاتر مورد تأیید می‌باشد.

پروتزهای سیلیکونی سینه

ایمپلنت‌های سیلیکونی سینه به وسیله ژل‌های سیلیکونی پر می‌گردد. این ژل بسیار شبیه بافت طبیعی سینه احساس می‌شود. اگر پروتز پاره شود ممکن است ژل در درون پوسته ایمپلنت باقی بماند و یا از آن خارج‌شده و به فضایی که ایمپلنت در آن قرار گرفته وارد شود. اگر ایمپلنت با ژل سیلیکونی پر گردد ایمپلنت جابجا نخواهد شد.

پروتزهای صمغی

به پروتزهای صمغی گاهی پروتزهای سینه با شکل ثابت نیز گفته می‌شود چون حتی در صورت پاره شدن پوسته، شکل خود را حفظ می‌کند. قوام و استحکام ژل‌های درون این پروتزها بیشتر از پروتزهای سیلیکونی است. همچنین این پروتزها سفت‌تر از پروتزهای قدیمی هستند. برای قرار دادن پروتزهای صمغی در سینه لازم است برش بزرگ‌تری در پوست ایجاد شود.

پروتزهای سینه به شکل گرد

پروتزهای گرد نسبت به پروتزهای ثابت تمایل به ایجاد سینه توپرتری دارند. انواع مختلفی از آن‌ها برای به دست آوردن برجستگی بیشتر وجود دارد. چون این پروتزها از همه جهات سایز و شکل یکسانی دارند، نگرانی خاصی در مورد چرخش آن‌ها در داخل فضای قرارگیری‌شان وجود ندارد.

پروتزهای سینه با سطح صاف

این نوع از پروتزها در لمس، صاف‌ترین سطح را دارند. پروتزهای صاف می‌توانند در فضایی که در آن قرار گرفته‌اند حرکت کنند و احساس طبیعی‌تری را در هنگام تحرک در فرد ایجاد کنند. این پروتزها ممکن است قابل‌لمس باشند و یا چین‌خوردگی قابل‌مشاهده‌ای در زیر پوست به وجود بیاورند.

پروتزهای با سطح زبر

پروتزهایی که دارای سطح زبری هستند باعث تشکیل بافت زخم در جایی که بافت به پروتز می‌چسبد، می‌شود و احتمال جابجا شدن و تغییر مکان پروتزها را کاهش می‌دهد. کاهش خطر ایجاد کپسول بافت زخم از مزایای این نوع پروتزهاست.

چه شما پروتزهای نوع سیلیکونی را انتخاب کنید و چه نوع سالینی آن‌ها را، باید بدانید که مهم است از پروتزهای سینه خود به خوبی محافظت کنید و در فواصل منظم به وسیله جراح پلاستیکتان معاینه شوید.

جراحی بزرگ کردن سینه


بزرگ کردن سینه به وسیله تزریق چربی

بزرگ کردن سینه به وسیله تزریق چربی از طریق لیپوساکشن چربی از بخش‌هایی از بدن فرد و تزریق آن چربی به درون سینه انجام می‌گیرد. این روش برای خانم‌هایی مناسب است که می‌خواهند به میزان کمی اندازه سینه را افزایش دهند و به دنبال نتایج طبیعی هستند. این فرایند عوارض متعددی دارد که به همین خاطر بسیاری از پزشکان انجام آن را به بیماران خود توصیه نمی‌کنند.

 پروتزهای سینه

جهت پرتر کردن سینه‌ها و بازیابی حجم از دست رفته سینه که از کاهش وزن، بارداری و یا افزایش سن ناشی شده است می‌توان از پروتزها یا ایمپلنت‌های سینه استفاده نمود. همچنین برای اصلاح عدم تقارن سینه و بازسازی خسارت‌های واردشده به سینه به دنبال سرطان نیز می‌توان پروتزها را بکار برد.

در طی عمل، پس‌ از اینکه سینه بیمار کاملاً تمیز شده و بیمار برای عمل آماده شد و پس از استریل محل جراحی، جراح برشی را در چین زیر سینه ایجاد می‌کند. از طریق همین برش، فضایی در جلو یا زیر عضلات ایجاد می‌شود. در زیر یا جلو گذاشتن پروتز در سینه به عوامل متعددی ازجمله میزان لاغری بیمار، میزان بافتی که باید بر روی آن کار شود و نوع پروتز انتخاب‌شده بستگی دارد.

پس از ایجاد فضای لازم و جلوگیری از هرگونه خونریزی، جراح بسته به نیاز یا بر حسب بحث‌هایی که قبل از عمل جراحی با بیمار شده، اندازه‌ها و شکل‌های مختلفی از پروتزها را امتحان می‌کند. زمانی که جراح احساس کرد پروتز مناسب انتخاب‌شده (با توجه به ‌اندازه‌گیری‌های قبل از جراحی) و فرم آن مناسب و متناسب با خواسته بیمار بود، ایمپلنت به‌طور نهایی انتخاب شده و در جای مناسب قرار داده می‌شود. سپس لایه‌های زخم بسته می‌شود معمولاً نیازی به استفاده از درن جراحی (لوله تخلیه ترشحات) نمی‌باشد. عموماً زخم هم از داخل و هم از بیرون به وسیله بخیه قابل‌جذب بسته می‌شود و نیازی به برداشتن بخیه‌ها نیست.

دوره بهبودی


شما بایستی به مدت یکی دو روز داروی مسکن مصرف کنید و طی این زمان انتظار داشته باشید که درد ملایمی را احساس کنید. ظرف یکی دو هفته به تدریج می‌توانید فعالیت‌های عادی زندگی را از سر بگیرید اما در بلند کردن اشیا و انجام بعضی از ورزش‌ها محدودیت‌هایی وجود دارد. پس از یک تا دو ماه باید بدون هیچ محدودیتی بتوانید تمام فعالیت‌های زندگی را انجام دهید. مطمئناً همه این نکات فقط یک راهنمایی هستند. هر یک از بیماران به یک نحو عمل جراحی را تجربه می‌کنند و به طریقه خود به فعالیت‌های روزانه زندگی باز می‌گردند. بنده با توجه به سبک زندگی‌تان و روند بهبودی، دستورالعمل‌های خاصی را در اختیارتان قرار خواهم داد.

آخرین مقالات